Избери страница

ВИКИ - Б

ЗА НАС

Защо заваръчни апарати ВИКИ-Б?

няколко причини, поради които да ни изберете

Гама апарати

Ние предлагаме неограничен избор апарати по каталог и по поръчка.
Z

Качество

Качество на Европейско ниво на всички предлагани от нас апарати.

Сервиз

Единственият в България сервиз извършващ ремонт за 2 часа.

Цени

При нас ще откриете перфектния баланс на съотношение цена-качество.
i

Параметри

Реални параметри – като ток и режим продължителност на работа.

Доволни клиенти

Нито един недоволен клиент от заваръчните качества и надежност.

Гаранция

Реална гаранция, транспорт от и до клиента за сметка на производителя.
w

Консултации

Постоянна интернет и телефонна връзка в рамките на работния ден.

ВИКИ – Б ” ЕООД е основана през 1995 г. Основната и дейност е свързана с производство на:
~ заваръчни апарати – РЕДЗ/ММА и ВИГ/ТИГ; МИГ-МАГ & ММА;
~ заваръчни апарати по поръчка, извън посочените в номенклатурата;
~ зарядни устройства за тягови акумулаторни батерии; зарядни устройства за автомобили;
~ всички видове монофазни и трифазни трансформатори;
~ улични осветители и др.

Общи условия и политика на поверителност

1. Настоящите Общи условия определят принципите за сключване и изпълнение на договор за продажба на стоки чрез Интернет магазина, правата и задълженията на страните, условията за доставка и цялостното обслужване на клиента.
Чрез Интернет магазина може да бъдат закупени само стоки с обявена в сайта цена. За останалите продукти е необходимо да се отправи запитване към съответното представителство на фирмата.

2. Страни по договора

2.1. Изпълнител по договора е фирма ВИКИ-Б ЕООД със седалище и адрес на управление: Република България, гр. Казанлък, пк 6100, кв. Васил Левски № 33, регистрирана в Търговския регистър при Агенцията по вписванията с ЕИК 123073001, наричана по-нататък „Интернет магазин Вики-Б“ (ИМВ)
2.2. Клиент на ИМВ може да бъде всяко юридическо и физическо лице.

3. Цени

3.1.  Всички цени, обявени в ИМВ са в български лева, с включен 20% ДДС. Посочените цени не включват доставка. Доскавката на всички видове заваръчни апарати е за сметка на ИМВ.
3.2 ИМВ периодично актуализира гамата предлагани продукти, съответно технически параметри на стоките и техните цени.
3.3. Заявена от клиента стока се доставя на цени, валидни при извършване на поръчката.
3.4. При получаване на пратката, към общата стойност на конкретната поръчка се добавя цената за доставка, изчислена на база действащите към момента на доставка тарифи на избраната от клиента куриерска фирма (с изключение на поръчка за заваръчен апарат, където доставката е безплатна за клиента).
3.2.  Начини на плащане
–  Банков превод:
Вики-Б ЕООД
ОББ АД – клон Казанлък
IBAN: BG21UBBS71251011527910
BIC: UBBSBGSF
–  Наложен платеж – клиентът заплаща дължимата сума на куриера при доставка на стоката.

4. Промени в поръчките

4.1.  Клиентът има право да нанесе промени в поръчката си в рамките на деня, в който е направена. За промяна може да се свържете с ИMВ чрез контактната форма в Интернет страницата или чрез обаждане на посочен в нея телефонен номер.
4.2.  Ако промяната се извърши в следващ ден, ще бъде приета като нова заявка.
4.3.  В случай на продажба в рамките на промоция или разпродажба, изпълнението на поръчките се извършва по ред на подаване на заявките до изчерпване на наличностите или крайния срок, определени за тази форма на продажба.

5. Връщане на стока

5.1.  В съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. Предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
5.2. Клиентът трябва да изпрати имейл с кратко обяснение за причините, довели до това решение.
5.3. При връщане на стоката, ИМВ възстановява получените суми без неоправдано забавяне, като използва същото платежно средство, използвано от клиента при първоначалната транзакция.
5.4. ИМВ възстановява сумите след обратно получаване на стоката. До момента на получаването й в ИМВ, рискът от случайното й унищожаване или повреждане се носи изцяло от клиента.
5.5. Ако продуктите бъдат върнати в лошо състояние (стоките не трябва да са употребявани или повредени), ИМВ може да откаже да ги получи обратно, като в този случай задържа платената сума и връща обратно стоката в срок от 3 работни дни за сметка на клиента.

6. Гаранционни условия, рекламация на продукти

6.1.  Гаранционният период, където е приложимо, се предоставя за всеки продукт поотделно и е отразен в неговата гаранционна карта.
6.2.  При повреда на оборудване в гаранционен срок или поява на несъответствие с декларираните параметри на някоя стока, ИМВ е длъжен да я възстанови в нужния или първоначален вид.
6.3.  Клиентът може да предяви рекламация, свързвайки се с ИМВ на електронна поща vikib.ltd@gmail.com и да уговори място и условия за обслужване на оборудването
6.4.  Срокът за разглеждане на рекламацията е 10 работни дни от датата на приемане на рекламираната стока от ИМВ.
6.5.  Гаранцията не обхваща дефекти, причинени от:
• механична повреда в следствие на удар или проявена небрежност от страна на клиента.
• повреда с случай на форсмажорни обстоятелства като пожар, наводнение, природни бедствия и др.
• при опит за извършване на ремонт от неупълномощени лица
• неправилна експлоатация, използване на неподходящо ел.захранване, ползване на некачествени консумативи.
6.6. ИМВ не носи отговорност за пропуснати ползи или други вреди, причинени на клиента по време на престоя на оборудването в сервиз.

7. Защита на личните данни Политика по поверителност

7.1. С подаване на заявка към ИМВ, клиентът изразява съгласие за предоставяне на своите лични данни. Отговорността за подаване на неверни лични данни е изцяло на клиента.
7.2. Личните данни, предоставяни от клиентите и отнасящи се към процеса на доставка чрез ИМВ, се получават и обработват от ВИКИ-Б ЕООД. Фирмата е регистриран Администратор на лични данни.
7.3. Поверените на фирмата лични данни се съхраняват и защитават съгласно принципите, определени от действащите правни норми.
7.4. ВИКИ-Б ЕООД има право да използва информацията за предлагане на стоки и услуги, за рекламни кампании, поздравления, за статистически и други цели, освен в случай на изрично несъгласие на клиента, изпратено на имейл адрес: vikib.ltd@gmail.com